Estiraments Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes 2300
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Estiraments

Classes amb l’objectiu d’aconseguir una millora en la flexibilitat integral del cos mitjantzant els principis d’aliniació biomecànica per estalviar les possibles lesions i aconsseguir una millora en la consciència corporal. Les sessions treballen l’estirament de manera activa o pasiva, segons la sessió, per poder incidir en tot el teixit conjutiu i profund, és complementen amb exercicis de respiració i relaxació  per aprendre a optimitzar l’energia i calmar la ment.      

Horaris i inscripcions

Dades de l'Activitat

  • Monitor: Ariadna
  • Lloc: Llar de juvilats (la Cellera Ter)
  • Dia: Tots els Divendres
  • Hora: Divendres de 18:00 a 19:00

Inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça, en tot cas ( als nous usuaris/ies) sereu informats/des en un periòde curt de temps si teniu lloc.

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, però hi ha una quota de soci que només es paga una sola vegada i és de 20.50 €. Aquesta quota de soci ” Soci d’Activitats Esportives” de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es cobra en la quota del primer trimestre. Per tant la quota del primer trimestra serà de (80,50€), la del segon de (60€) i la del tercer també de (60€).

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota de soci en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes d’Octubre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari