Activitats Esportives Unió Esportiva Cellera Amer 2200 gimnàstica manteniment
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Gimnàstica de Manteniment

Aeròbic i manteniment per la gent gran.

A través de la música treballarem la coordinació realitzant petites coreografies i mantindrem el cos en forma amb exercicis de tonificació muscular.

La gimnàstica de manteniment és una activitat recomanada per a qualsevol persona en edat adulta que vulgui sentir-se bé amb ella mateixa, tant mentalment com físicament, sense necessitat de realitzar grans esforços físics.

Es tracta d’evitar portar una vida sedentària i, doncs, els efectes nocius que se’n deriven. Amb un mínim d’activitat física diaria prevenim riscos en la nostra salut com poden ser enfermetats de tipus metabòlic (per exemple, el sobrepés), osteoarticular (per exemple, l’artrosi o l’osteoporosi) o, fins i tot, cardiovascular (per exemple, l’infart).

Mitjançant el seguiment d’exercicis de baix impacte enfortim els nostres músculs i aprenem a evitar postures dolentes que, a la llarga, poden provocar-nos greus lesions. Amb la progressió del treball aconseguirem millorar la nostra capacitat respiratòria i la resistència física, així com també mantindrem la flexibilitat. Una sèrie de beneficis essencials per tothom.

 

Altres Dades

Dades de l'Activitat

  • Monitora: Justina Vilà
  • Lloc: Sala Polivalent de l'Era Nova.
  • Dia: Tots els dimarts
  • Hora: de 20:00 a 21:00

Inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, però hi ha una quota de soci que només es paga una sola vegada i és de 20.50 €. Aquesta quota de soci ” Soci d’Activitats Esportives” de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es cobra en la quota del primer trimestre.

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota de soci en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes d’Octubre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

 

Formulari de Contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari