INSCRIPCIONS ACTIVITATS

Inscripcions obertes temporada 2019-20

Benvolgudes famílies, ja fa dies que a la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes estem preparant la propera temporada a totes les seccions del club (Bàsquet, Vòlei, Tennis Taula i també les activitats com Ioga, Pilates, Gimnàstica de Manteniment, Dinàmic Ioguilates, hipopressius, estiraments, zumba, escola esportiva i multiesport, com podeu comprovar hi ha activitats per a tothom i ja podeu acceduir a les inscripcions.

INSCRIPCIÓ

Podeu trobar el formulari d’inscripció en aquesta mateixa pàgina o a les seccions corresponents de cada web.

Ens hem trobat que molta gent ens prenguta perquè s’ha de tornar fer la inscripció un any rere l’altre si ja el club disposa de totes les dades?  I  la resposta és que cada any s’ha de repetir aquesta inscripció ja que aquesta és un contracte vinculant entre l’usuari que fa l’activitat i l’organisme o entitat que presta el servei, també s’accepten o poden ser acceptades en la nova inscripció  clàusules recents o variacions legals que hagin canviat d’un any per l’altre. Per tant ens veiem obligats a renovar aquest contracte/inscripció cada temporada.

Aquest any tots els dies dels mes de setembre en horari de 9:30 a 13:30 estarem a l’Ajuntament de la Cellera de Ter, així facilitem aquesta tasca a tota aquella gent que vulgui que l’ajudem a fer la inscripció.

Enllaç a la inscripció

Clica en la imatge per accedir a la inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça

Preus

Els preus continuent sent els mateixos, excepte el Val de 10 Sessions, aquest puja de preu i la novetat es que caduca als 4 mesos, passa dels 65 als 85 euros, la raó principal és diferenciar a la gent que està inscrita permentment amb aquelles persones que volen fer una activitat esporàdica que no pot tenir mai el mateix preu, hi ha d’haver una diferència per la dificultat de gestió que suposa i ara hi serà.

El preu mensual de les activitats segueix sent 20 euros i la inscripció que es paga en el primer trimestre 20.5. En el cas de fer inscripció durant el segon trimestre el preu d’inscripció serà de 14 i en el tercer de 9 euros.

Per tant una persona que s’inscrigui a Ioga o pilates per posar un exemple pagarà el primer trimestre 80,50€, en el segon 60 i el tercer també 60.

El preu d’un rebut retornat serà de 5 euros, que és més o menys el cost que ens aplica el Banc.

Descomptes

Els descomptes seran una mica superiors als de la temporada passada, 15% jubilats i el mateix per certificats de minusvàlues. Els descomptes s’hauran de demanar en el moment de fer la inscripció i adjuntar la documentació requerida. Només és acumulable 1 descompte. No s’aplicarà la suma de dos condicionants alhora.

També té descompte la segona activitat, per usuaris que s’inscriuen en dues activitats el descompte és del 10% en la segona.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram