Portrait of beautiful young woman doing pilate exercise with fitness ball at home.
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Pilates

Classes per treballar el cos de manera integral, des de la musculatura més profunda fins a la perifèrica, incidint especialment en el que es denomina “centre de força ” o “core”, constituït pels abdominals, la base de l’esquena i els glutis, convinats amb exercicis d’estiraments amb l’objectiu aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible per millorar l’equilibri muscular, augmentar el control, la força i la flexibilitat del cos, respectant les articulacions i l’esquena.

Nivells:

Iniciació: Per persones que no hagin prácticat el métode o que vulguin millorar en la integració de les bases. Ritme pausat i pautat amb l’intenció de poder integrar de manera conscient la técnica.

Intermig: Per persones que ja han practicat el métode o amb bona conciéncia corporal i tinguin les bases integrades per poder donar més dinamisme a la classe. És pot utilizar el fitball o les gomes com a material de suport.

Avançat: Per persones amb temps de práctica intermitja o capaces de seguir una cadencia elevada d’exercicis de manera segura.

Horaris i inscripcions

Dades de l'Activitat

  • Monitor: Ariadna
  • Lloc: Llar de juvilats (la Cellera Ter)
  • Dia: Tots els Dilluns i Divendres
  • Hora: Dilluns de 19:00 a 20:00 (Pilates Nivell intermig).
  • Hora: Divendres de 19:00 a 20 (Pilates Nivell intermig).

Inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça, en tot cas ( als nous usuaris/ies) sereu informats/des en un periòde curt de temps si teniu lloc.

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, però hi ha una quota de soci que només es paga una sola vegada i és de 20.50 €. Aquesta quota de soci ” Soci d’Activitats Esportives” de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es cobra en la quota del primer trimestre. Per tant la quota del primer trimestra serà de (80,50€), la del segon de (60€) i la del tercer també de (60€).

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota de soci en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes d’Octubre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari