Portrait of beautiful young woman doing pilate exercise with fitness ball at home.

Pilates

Classes per treballar el cos de manera integral, des de la musculatura més profunda fins a la perifèrica, incidint especialment en el que es denomina “centre de força ” o “core”, constituït pels abdominals, la base de l’esquena i els glutis, convinats amb exercicis d’estiraments amb l’objectiu aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible per millorar l’equilibri muscular, augmentar el control, la força i la flexibilitat del cos, respectant les articulacions i l’esquena.

Nivells:

Iniciació: Per persones que no hagin prácticat el métode o que vulguin millorar en la integració de les bases. Ritme pausat i pautat amb l’intenció de poder integrar de manera conscient la técnica.

Intermig: Per persones que ja han practicat el métode o amb bona conciéncia corporal i tinguin les bases integrades per poder donar més dinamisme a la classe. És pot utilizar el fitball o les gomes com a material de suport.

Avançat: Per persones amb temps de práctica intermitja o capaces de seguir una cadencia elevada d’exercicis de manera segura.

Horaris i inscripcions

Dades de l'Activitat

  • Monitor: Ariadna
  • Lloc: Llar de juvilats (la Cellera Ter)
  • Dia: Tots els Dilluns i Divendres
  • Hora: Dilluns de 19:00 a 20:00 (Pilates Nivell intermig).
  • Hora: Divendres de 19:00 a 20 (Pilates Nivell intermig).

Inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça, en tot cas ( als nous usuaris/ies) sereu informats/des en un periòde curt de temps si teniu lloc.

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, però hi ha una quota de soci que només es paga una sola vegada i és de 20.50 €. Aquesta quota de soci ” Soci d’Activitats Esportives” de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es cobra en la quota del primer trimestre. Per tant la quota del primer trimestra serà de (80,50€), la del segon de (60€) i la del tercer també de (60€).

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota de soci en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes d’Octubre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari