Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes.

El dia 27 de març de 2017 es va constituir la Unió Esportiva Cellera Amer, un dia abans érem formalment el Club Bàsquet Cellera, però la bona entesa, en les darreres temporades amb el Club Bàsquet Amer va fer que decidissim unir  les forces per fer un club més gran i alhora més eficaç i amb possibilitats d’evolucionar i plantejar-nos reptes més grans. Avui també ens felicitem ja que també som part de  Les Planes d’Hostoles i esperem que el creixement i les unions no es quedin aquí.

A Setembre de 2018 us podem dir que teníem 14 equips de bàsquet, 2 de Vòlei, secció de zumba, Kin-ball i una lliga de tennis taula que cada dia té més adeptes. Finalment, aquest setembre de 2018 la Unió Esportiva Cellera Amer accepta també l’oferiment per part de l’Ajuntament de la Cellera de Ter de gestionar les activitats esportives que fins ara es concertaven des del consistori, un oferiment que des del club s’accepta i que representen un repte organitzatiu i adminstratiu, ja que el club passarà a gestionar prop de 350 esportistes i passarà a ser uns dels clubs més importants en nombre d’associats de la província de Girona.

L’Ajuntament de la Cellera seguirà ajudant per tal que aquestes activitats es puguin fer a preus populars amb la voluntat que els nostres conciutadans i associats puguin gaudir de l’esport al costat de casa, amb bons professionals i a uns preus del tot ajustats.

Por molts anys sigui.

 

Jordi Rabionet
President UE Cellera Amer Les Planes.