lliga-de-tennis-taula-de-la-Cellera-de-Ter-2200x750-4-2018-04-25

ACTIVITAT DE TENNIS TAULA

Des de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes tenim moltes ganes de començar l’activitat de tennis taula per a escoles, (Divendres migdia de 3/4 de 2 a 3/4 de 3) volem formar jugadors, i intentar anar  a alguna trobada o competició durant l’any. A més els nens i nenes podran participar en la lliga local que des del club organitzarem com varem fer fa uns mesos enrere, competició que es fa a la tarda i que serà del tot voluntaria, competició en la qual hi va haver més 40 participants que varen practicar aquest esport al llarg de 7 o 8 mesos.

En aquets moments disposem de 7 taules i de valles separadores per tal que l’activitat sigui del màxim profit per a tothom, volem que les persones inscrites no deixin la pala en cap moment i aprofitin l’hora de pràctica al màxim. la ideia es adquirir alguna taula més en el cas que fes falta i disposar també del material necessari per tal que les famílies no tinguin que comprar res.

Els objectius són aprofundir al màxim la tècnica dins les possibilitats de cadascú i també dins les limitacions del club ja que disposarem, de tan en tan, de diferents persones que varen fer escola i també varen tenir la possibilitat de  competir en algun moment de la seva vida i en altres moments les hores de tennis taula seran a base de pràctica amateur i de competició interna. 

A diferència del que molts pensen el tennis taula és un esport molt físic que requereix d’un bon estat de forma, molts de reflexes i tècnica individual, l’exercici que s’acaba realitzant al cap d’una hora es comparable a esports com el futbol o el bàsquet tot i que el treball muscular és una mica diferent.

Per tant, si teniu ganes que els vostres fills gaudeixin al màxim durant una hora  cada setmana d’un esport espectacular i divertit com el tennis taula aquest és el vostre moment, feu la inscripció avui mateix ja que les places són limitades a un màxim de 14/18 persones. Dependrà de les taules que finalment tinguem.

Els nens i nenes inscrits podran participar al torneig local de forma gratuita. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Horaris i inscripcions

Dades de l'Activitat

  • Monitor: Xevi Creus + altres esporàdics.
  • Lloc: Pavelló Municipal d'Esport de la Cellera de Ter
  • Dia: Tots els Divendres
  • Hora: Divendres de 13:45 a 14:45

Inscripció

Places limitades per el nombre de taules

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, 20 euros/mes però hi ha una quota d’inscripció que només es paga una sola vegada i és de 7.50 €. Aquest import es cobra en la quota del primer trimestre. Per tant la quota del primer trimestre serà de (67,50€), la del segon de (60€) i la del tercer també de (60€).

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota d’inscripció en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes de Novembre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre l’activitat? pots contactar mitjançant aquest formulari

  • És necessari un nombre mínim d’inscrits per tal que aquesta activitat es pugui realitzar.