Hipopressius unió esportiva cellera Amer 2300
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Hipopressius

QUÈ ÉS EL MÈTODE HIPOPRESSIU?

Són un conjunt ordenat d’exercicis posturals i moviments rítmics i seqüencials en apnea. Es realitzen adoptant diferents posicions i realitzant determinats moviments amb unes pautes d’execució concretes que faciliten i accentuen l’efecte Hipopressiu.
Un dels objectius dels exercicis hipopressius és reduir el perímetre abdominal aportant millores estètiques, posturals i funcionals, però tenen molts més beneficis: Prevenció d’hèrnies (abdominals, inguinals… ), Regulen els paràmetres respiratoris, Prevenen la incontinència urinària, Normalitzen el to muscular general, proporcionen una eficaç protecció lumbo-pèlvica i com tot exercici físic ens aporta benestar.

PREVENCIÓ DE LESIONS:

Aconseguir que la faixa abdominal i el sòl pèlvic s’anticipin als augments de pressió, significa obtenir una bona gestió de les pressions que suporta la nostra faixa abdominal. Amb aquests exercicis previndrem hèrnies abdominals, inguinals, umbilicals, discals, diàstasis abdominals i vaginals.

BENEFICIS EN EL RENDIMENT ESPORTIU:

Augment de l’eficiència del moviment i de la força explosiva per l’amplificació hidrostàtica que proporciona tenir una faixa abdominal tonificada.
Millora de la capacitat respiratòria, com a conseqüència millora de la resistència.
A mitjà i llarg termini, s’aconsegueix millorar el temps d’apnea dels exercicis hipopressius.

MÉS MILLORES QUE PROPORCIONEN AQUESTS EXERCICIS:

Disminució dels símptomes d’incontinència urinària d’esforç, hemorroides, restrenyiment, prevenció i recuperació del sòl pèlvic…

Horaris i inscripcions

Dades de l'Activitat

  • Monitor: Arnau Molas
  • Lloc: Escola Bressol (la Cellera Ter)
  • Dia: Tots els Dilluns i Dimecres
  • Hora: Dilluns de 18:15 a 19:15 .
  • Hora: Dimecres 17:15 a 18:15
  • Hora: Dimecres 18:15 a 19:15
  • Hora: Dimecres 19:15 a 20:15

Inscripció

Els Usuaris/ies que ja feien l’activitat en el curs anterior tenen prioritat alhora d’obtenir plaça

Preus

El preu d’aquesta activitat és de 60 € el trimestre, però hi ha una quota de soci que només es paga una sola vegada i és de 20.50 €. Aquesta quota de soci ” Soci d’Activitats Esportives” de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es cobra en la quota del primer trimestre. Per tant la quota del primer trimestra serà de (80,50€), la del segon de (60€) i la del tercer també de (60€).

En el cas de registre d’un nou usuari fora de l’inici de la temporada, es cobrarà la quota de soci en el trimestre immediat a la seva inscripció.

El primer trimestre es cobrarà a mitjans del mes d’Octubre. Avís: No es retornaran els diners del trimestre en curs.

Formulari de contacte

Tens algun dubte sobre el teu nivell? o potser alguna altre consulta? pots contactar mitjançant aquest formulari